Ashley Timmermans

Ondernemerscoach

Let’s Do This!

ashley Timmermans Coaching voorpagina

Over Mij

Ik ben Ashley – Ondernemerscoach, psycholoog, bucketlist afstreper, levensgenieter, wereldreiziger en een optimist pur sang. Het is mijn missie om mensen zoals jij te helpen van je passie een schaalbare online business op te zetten, zodat jij het leven van jouw dromen kunt creëren. 

Altijd is mijn interesse naar de werking van het menselijk brein groot geweest. Waarom durven sommigen wel hun dromen achterna te jagen en sommigen niet? En wat maakt mensen nu het gelukkigst? Wat maakt de ene ondernemer succesvol en de andere niet?

Het was dan ook niet geen gekke keus om psychologie te gaan studeren. Hoewel ik mijn studie super interessant vond en cum laude geslaagd ben voor mijn master toegepaste cognitieve psychologie, merkte ik dat dit niet het 9 tot 5 leven was wat ik voor ogen had. 

Mijn hele leven heeft altijd in het teken gestaan van het vervullen van mijn dromen. En ik geloof dat het waarmaken van JOUW dromen voor iedereen is weggelegd.

Dat komt niet uit het niets; ik verloor op mijn zesde mijn vader en een paar jaar later overleed ook mijn oma, waar ik zo vaak en graag was. Als je zo jong geconfronteerd wordt met het feit dat het leven heel snel en plotseling voorbij kan zijn, ga je anders kijken naar de indeling van je tijd en energie.

Reizen en Genieten

Ik wilde geen 9 tot 5 baan op kantoor en vastzitten aan 5 weken vakantie per jaar. Ik had zoveel gave dingen op mijn bucket list staan die ik wilde ervaren en zien! En daarnaast vond ik voor een baas werken maar niks. Al snel besloot ik mijn studietijd dus wat uit te ‘rekken’ om daarnaast andere dingen te ondernemen; ik zette meerdere ondernemingen op die allemaal voortkwamen vanuit mijn passies. 

Ook studeerde ik een half jaar in Spanje om Spaans te leren, maakte een rondreis door Australië en deed vrijwilligerswerk in Nicaragua en Kroatië. Tijdens mijn master werkte ik daarnaast als reservist bij de landmacht. Het waren stuk voor stuk prachtige ervaringen die ik van mijn bucketlist kon afstrepen!

Nu heb ik zelf een prachtig gezin en reizen we zoveel mogelijk rond in onze camper door Europa. We besteden veel tijd aan elkaar en aan het buiten zijn en bewegen. We leven daadwerkelijk ons droomleven!

En die vrijheid en voldoening die ik haal uit het waarmaken van mijn dromen, gun ik iedereen. Het leven is te kort om stil te staan en te blijven hangen in een leven waar je niet gelukkig van wordt. Ookal lijkt dat leven misschien voor anderen al het ideale leven.

Het laatste wat je wilt in het leven is dat je later spijt hebt van de dingen die je NIET gedaan hebt.

We leven in een maatschappij waarin bijna alles mogelijk is.  Dus wacht niet langer en start zet die eerste stap naar een online business vanuit je passie!

 

This is me!

Één van de leukste dingen in het leven vind ik nieuwe dingen te ervaren. Als ik dus de kans krijg om een nieuw gerecht te proberen (meelwormen bijvoorbeeld) of te ervaren hoe het is om in het leger te werken, grijp ik deze met beide handen aan!

Ik hecht niet veel waarde aan spullen en wij leven als gezin minimalistisch. We kunnen prima voor 8 maanden (of langer) in een camper leven zonder dat dat we ook maar één moment een groter huis missen.

Stay active! Bewegen is iets wat ik heel graag doe en helpt een positieve mindset te behouden (en krijgen). Het liefst in het water op mijn surfboard. Maar ook wandelen, skiën, freediven en suppen kom ik graag mijn bed voor uit. Daarnaast trainde ik een week met the iceman Wim Hof en beklom ik in mijn bikini een skipiste. De hele winter door doen we duikjes in zee, blijf je scherp van 😉

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!