1-op-1 Coaching met Ashley

Start Shaping Your New Life Today

Mijn Werkwijze

It’s all about mindset baby! Ik geloof erin dat iedereen zijn dromen kan bereiken. Groot of klein. Ik ben nuchter en positief ingesteld, wat de basis is voor mijn coaching.

Ik ben enorm fan van omdenken en positieve psychologie. Ik help je uit je comfort zone te komen om een transformatie te ondergaan. Zodat jij écht je doelen bereikt en direct resultaten ziet

Professioneel, Praktisch, Positief. Dat is hoe ik ben als coach, en wat mij anders maakt dan veel andere coaches. Zweverigheid doe ik niet aan en ik ben recht voor zijn raap. 

Tijdens mijn 1-op-1 coaching gaan we niet voor een kleine verandering, aanpassing of verbetering in jouw leven en/of bedrijf; we gaan voor een ware transformatie en niets minder. 

De meeste mensen hebben op hun sterfbed spijt van gemiste kansen. 

Mijn coachees niet.

Maar mijn 1-op-1 coaching is niet voor iedereen. Je moet bereid zijn écht te willen veranderen. Als je momenteel nog niet helemaal in jezelf gelooft, is dat niet erg. Wij gaan door met coachen totdat je dat wel doet.

Ik sta bekend om mijn no-nonsense coaching en ik ben recht voor zijn raap. Dat betekent wel dat je daar tegen moet kunnen en open voor moet staan.

Daarentegen weet je dat er altijd iemand is die jou oprecht aanspreekt op gedrag wat niet helpt jouw dromen te bereiken: ik. 

Ik volg geen standaard coachingstraject tijdens mijn 1-op-1 coaching, daar is mijn online cursus voor.  We werken samen en je bent bereid een radicale transformatie te ondergaan. Mijn opdrachten die onderdeel uitmaken van het programma zijn meetbaar; hierdoor heb je een duidelijk beeld van of je jouw doelen bereikt hebt of niet. 

Herken jij je hierin?

Je bent ambitieus en vol levensenergie

Maar je loopt zo nu en dan vast en durft geen échte stappen buiten je comfortzone te zetten. Daardoor maak jij je dromen niet waar en blijf je hangen.

Je hebt het idee dat er meer in het leven is dan alleen werken en 5 weken vakantie vieren, en voldoen aan andermans eisen

Want dat standaard leven leiden, dat kan jij wel. Daarin heb jij je al bewezen. Je hebt een studie afgerond, een goede baan, leuke vrienden. Maar je haalt er niet zoveel voldoening meer uit als dat je eerst deed. 

Je bent klaar voor échte verandering

Na talloze zelfhulp boeken, gratis cursussen en workshops ben je nu klaar voor échte verandering. Je wilt niet meer doorsukkelen en zoekt iemand die je motiveert door te pakken én helpt je dromen waar te gaan maken. 

Je durft....

Je durft om uit je comfort zone te komen. Want dat is wat we tijdens de coaching gaan doen. Het is de enige manier die verandering teweeg brengt. Als het met mij niet lukt binnen een half jaar, dan lukt het niemand.

Gratis kennismakingsgesprek!

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je krijgt direct wat praktische tips mee en we weten of er een match is voor een vervolg traject. (Let op: Eerste beschikbare plekken voor 1-op-1 coaching vanaf maart 2022, door inschrijving middels dit formulier kom jij op de wachtlijst!)